En Gåta

Mjölken skär sej haha xD

En gåta som kicken sa på sommarkrysset i lördags!

Ni vet The Poodles? Kicken som spelar trummor e me i sommarkrysset å han sa en jäklit rolig gåta så ja å stina asgarvade. Får se om ni kan den å ni tkr de e rolig. Svaret kommer imorn nångång :)

Va händer om en ko sväljer en rakhyvel? 
Nu får vi se om ni kan den, ni kan alltid gissa men svaret tkr ja e jäklit roligt.

Kram / Malin

I Was Born This Way

Hejsan! nu va de längesen igen som ja skrev, ja liksom glömmer :S hur kan ja göra de? e hopplös me sånt, kommer aldrig ihåg.


Ja laddar upp en bild på singeln som Magnus har släppt nyligen till Pride ;) vi skulle åka iväg å kolla på Magnus den 1 aug men de blir inte så för ja ändade mej att ja inte vill se han för de kommer att vara så mkt folk som e där å om ja ska knäppa kort så kommer de inte bli några för när han sjunger den här låten så kommer varenda sthlmsbo å hoppa p shooa å grejer, de e en riktig disco dänga som satan. Har laddat upp låten på lunar om ni vill höra den :) Ska ist se Jill Johnsson den 2 aug i Orhalla, ska bli riktigt kul de för ja har aldrig sett henne live å nu får ja göra de ;)


P.S Om ni vill ha låten så får inte ja skicka den för de e förbjudet så ni får beställa den sj om ni vill ha den.

Lördag å Mammas 50 års fest

Hejsan igen, faan ja glömmer jämt bort å skriva här men nu ska ja försöka skriva lite grann.
Igår så hade mamma sin 50 års fest i lokalen, inte långt ifrån oss om man säger. Ja har väl inte gjort så mkt ida. Har slappat mest ;)

Ja iaf de kommer en liten beskrivning av mammas fest + lite bilder


Kram / Blondinen XD

RSS 2.0